söndag 15 januari 2012

Ship och välkommen till Hajk

Jag och min käre fästman bestämde oss i slutet av sommaren för att koppla ur vår antennkabel ur TV:n. Det var en av de bästa saker vi gjort. För att ändå ta del av vad som händer i världen och få viss underhållning tittar vi på SVTplay ibland. Idag kikade vi runt lite och hittade öppna arkivet. Jag har varit där innan men det finns så mycket roligt där att man kan återkomma dit många gånger. Denna gång blev det Hajk. Detta fantastiska kultprogram som vi växte upp med och som bidrog med mycket skaparglädje. Vi hittade i vilket fall ett avsnitt där han bygger en säckpipa och vi blev så inspirerade att vi var tvungna att försöka, mest på skoj. Resultatet blev helt underbart, trots att vi inte hittade ett plaströr utan fick ta en flaska och göra hål i istället.

Konstruktionen är enkel: ett plaströr eller i vårt fall en flaska med hål i botten, en påse, en flöjt och ganska mycket tejp. Stackars grannar.

2 kommentarer:

  1. Snyggt! Det ser verkligen proffsigt ut när fästmannen spelar. Undrar bara hur det låter...Ser fram emot att få höra en låt... :)

    SvaraRadera