tisdag 7 september 2010

Höst

Hösten har dragit igång med stormsteg, jag är glad att jag hinner äta, sova och träffa pojkvännen och vännerna mellan alla grejer som händer. Det är skola, jobb samt ett handfull med aktiviteter och så flyger veckorna förbi. Nu inser man hur skönt det är att hålla på med hantverk. Avkopplingen blir total när man får sitta och bara fokusera på en stickning, virkning eller ett broderi, fast egentligen ligger fokuset på något annat, typ samtal med goda vänner, medan hantverket mest håller händerna sysselsatta så avkopplingen kan bli komplett.

Jag har beställt ett helt paket med grejer, bland annat två julstrumpor som ska broderas, en till mig och en till pojkvännen. Det skulle ha kommit, men det är försenat så nu väntar jag ivrigt för paket borde komma nästa vecka. Då kommer jag ha ännu fler projekt att sysselsätta mig med.

1 kommentar:

  1. Ojojoj, vad du grejar. Jag är väldigt nyfiken på julstrumporna, förstås, jag som älskar julen. Det går fort nu så ska man hitta på något julpyssel så är det väl nu man ska börja. /Yvonne

    SvaraRadera